Panourile Dual Therm

Ce sunt panourile DUAL Therm?

Panou Dual Therm DEKOSunt echipamente electrice de încălzire, dotate cu tehnologia de vârf DUAL Therm Technology (DTT). Încălzesc atât prin radiație cât și prin convecție. Au incorporate ambele sisteme de încălzire, astfel se optimizează la maxim prin control electronic confortul cu reducerea de energie.  Cu un design deosebit și realizate cu materiale de calitate superioară, aparatele se încadrează plăcut în orice încăpere. Eleganța și stilul sunt îmbinate cu funcționalitatea, rezultând un aparat complex de numai 5cm grosime.  Performanțele tehnice ale panourilor duale sunt realizate prin controlul electronic eficient al consumului de energie în funcție de necesarul de confort cerut de utilizator. Algoritmii de reglaj și precizia componentelor electronice sunt soluția optimizării nevoilor de încălzire a fiecărei încăperi. Astfel, aparatele fac față oricăror condiții climatice și regimuri de funcționare.

Cum funcționează panourile DUAL Therm?

Panourile DUAL Therm Aparatele încălzesc rapid ambientul prin radiație și convecție, după care mențin temperatura obținută numai prin radiație cu un consum minim de energie. Avantajul sistemului dual este produce căldură rapid atunci când este frig și economisește energie atunci când a fost atins confortul  dorit, folosind doar 25% din energie pentru menținere. Panourile Radialight DUAL Therm au exploatare sigură în medii umede (IP 24 și dublă izolare electrică). Pot fi folosite în bucătarii, băi și alte spații cu umiditate ridicată. Controlul precis al temperaturii cu o variație de +/-0,5 gradeC se realizează cu ajutorul unui termostat electronic încorporat. Senzorul măsoară temperatura aerului în permanență (KLIMA) sau la fiecare 20 de secunde (PLANO) și transmite informația către unitatea centrală. Procesorul acesteia decide modul de funcționare și cantitatea de energie electrică ce fi consumată.  Panoul de control, dotat cu led de semnalizare sau ecran LCD asigură gestionarea electronică a consumului. Fiecare panou Radialight DUAL Therm are posibilitatea de a fi programat pe intervale orare, sau de a utiliza programele preinstalate.

 Vezi aici oferata noastră completă de panouri Dual Therm

 

Panourile DUAL Therm – întrebări frecvente

  1. Cum se montează un panou DUAL Therm?

R: Panourile  DUAL Therm se montează numai pe perete, în partea de jos a peretului pentru a avea eficiență maximă. Distanța de la podea trebuie fie de minim 20 cm. Având protecție electrică dublă, nu este nevoie de cablu de împământare. Se recomandă montajul pe pereții exteriori, o poziție bună fiind locul de sub ferestre.

  1. Ce conține pachetul standard?

R: Aparatele au în cutie sistemul de prindere, inclusiv dibluri și holzsuruburi. Cablul electric are 1 metru și NU este prevăzut cu ștecher, deoarece fi nevoie de prelungire până la sursa de current (priză, doză sau circuit dedicat).

  1. Pot folosi independent cele două sisteme încorporate din panoul Radialight DUAL Therm?

R: Nu, electronica interioară decide ce sistem funcționează în funcție de condițiile existente în încăpere în fiecare moment și confortul cerut de utilizator. Astfel, procesorul comandă pornirea, oprirea și modularea ambelor sisteme.

  1. Ce se întâmplă dacă se întrerupe curentul electric în timpul funcționarii?

R: Dacă aparatele funcționează după comandă manuală, vor reporni continuând încălzirea conform gradului de confort cerut și programului setat anterior. Dacă aparatele au fost programate cu telecomanda Zefiro, iar pana de curent este de maxim 3 ore, își vor continua funcționarea conform programării anterioare. Dacă până de curent este mai mare de 3 ore, memoria aparatului se reseta, funcționarea acestuia reluandu-se după un program standard din fabricație (gama PLANO). La gama KLIMA aparatele își vor pierde setările programate la 30 min de întrerupere a alimentării, după care vor trece pe programul preinstalat din fabrică.

  1. Aparatul emite zgomote sau lumină?

R: Nu, panoul Radialight DUAL Therm nu scoate nici un zgomot, deoarece nu are ventilator încorporat. Partea convectivă funcționează prin convecție naturală. Rezistența părții convective este din aluminiu, monobloc în forma de X, cu un design special care asigură eficiența maximă a schimbului de căldură cu aerul. Singură sursă de lumină este un LED (PLANO) sau un ecran LCD (KLIMA) care atestă funcționarea aparatului și oferă informații despre programe.

  1. Pot fi reparate în caz de defectare?

R: Da, InfraPanel este pe lângă unic importator în România al produselor Radialight și centru de service pentru aparatele vândute în țara noastră. Panourile vândute de noi aflate în perioada de garanție sunt reparate gratuit (transportul dusîntors este asigurat de noi) iar post-garanție oferim servicii de depanare contra-cost. Avem în stoc toată gama de componente.

  1. Care este durata de viață a panourilor duale?

R: Panourile Radialight DUAL Therm au o garanție de 3 ani. Neavând corpuri în mișcare, au o durată de viață de minim 10 ani.

Solicită acum GRATUIT o oferată pentru un sistem de încălzire electric adaptat locuinței tale!