Panourile Dual Therm

Ce sunt panourile DUAL Therm?

Panou Dual Therm DEKOSunt echipamente electrice de incalzire, dotate cu tehnologia de varf DUAL Therm Technology (DTT). Incalzesc atat prin radiatie cat si prin convectie. Au incorporate ambele sisteme de incalzire, astfel se optimizeaza la maxim prin control electronic confortul cu reducerea de energie. 
Cu un design deosebit si realizare cu materiale de calitate superioara, aparatele se incadreaza placut in orice incapere. Eleganta si stilul sunt imbinate cu functionalitatea, rezultand un aparat complex de numai 5 cm grosime. 
Performantele tehnice ale panourilor duale sunt realizate prin controlul electronic eficient al consumului de energie in functie de necesarul de confort cerut de utilizator. Algoritmii de reglaj si precizia componentelor electronice sunt solutia optimizarii nevoilor de incalzire a fiecarei incaperi. Astfel, aparatele fac fata oricaror conditii climatice si regimuri de functionare.

Cum functioneaza panourile DUAL Therm?

Panou Dual therm KLIMA - emisie calduraAparatele incalzesc rapid ambientul prin radiatie si convectie, dupa care mentin temperatura obtinuta numai prin radiatie cu un consum minim de energie. Avantajul sistemului dual este ca produce caldura rapid atunci cand este frig si economiseste energie atunci cand a fost atins confortul  dorit, folosind doar 25% din energie pentru mentinere. Panourile Radialight DUAL Therm au exploatare sigura in medii umede (IP 24 si dubla izolare electrica). Pot fi folosite in bucatarii, bai si alte spatii cu umiditate ridicata. Controlul precis al temperaturii cu o variatie de +/-0,5 gradeC se realizeaza cu ajutorul unui termostat electronic incorporat. Senzorul masoara temperatura aerului in permanenta (KLIMA) sau la fiecare 20 de secunde (PLANO) si transmite informatia catre unitatea centrala. Procesorul acesteia decide modul de functionare si cantitatea de energie electrica ce va fi consumata. 
Panoul de control, dotat cu led de semnalizare sau ecran LCD asigura gestionarea electronica a consumului. Fiecare panou Radialight DUAL Therm are posibilitatea de a fi programat pe intervale orare, sau de a utiliza programele preinstalate

 Vezi aici oferata noastra completa de panouri Dual Therm

 

Panourile DUAL Therm – intrebari frecvente

 1. Cum se monteaza un panou DUAL Therm?
  R: Panourile  DUAL Therm se monteaza numai pe perete, in partea de jos a peretului pentru a avea eficienta maxima. Distanta de la podea trebuie sa fie de minim 20 cm. Avand protectie electrica dubla, nu este nevoie de cablu de impamantare. Se recomanda montajul pe peretii exteriori, o pozitie buna fiind locul de sub ferestre.
 1. Ce contine pachetul standard?
  R: Aparatele au in cutie sistemul de prindere, inclusiv dibluri si holzsuruburi. Cablul electric are 1 metru si NU este prevazut cu stecher, deoarece va fi nevoie de prelungire pana la sursa de current (priza, doza sau circuit dedicate).
 1. Pot folosi independent cele doua sisteme incorporate din panoul Radialight DUAL Therm?
  R: Nu, electronica interioara decide ce sistem functioneaza in functie de conditiile existente in incapere in fiecare moment si confortul cerut de utilizator. Astfel, procesorul comanda pornirea, oprirea si modularea ambelor sisteme.
 1. Ce se intampla daca se intrerupe curentul electric in timpul functionarii?
  R: Daca aparatele functioneaza dupa comanda manuala, vor reporni continuand incalzirea conform gradului de confort cerut si programului setat anterior. Daca aparatele au fost programate cu telecomanda Zefiro, iar pana de curent este de maxim 3 ore, isi vor continua functionarea conform programarii anterioare. Daca pana de curent este mai mare de 3 ore, memoria aparatului se va reseta, functionarea acestuia reluandu-se dupa un program standard din fabricatie (gama PLANO). La gama KLIMA aparatele isi vor pierde setarile programate la 30 min de intrerupere a alimentarii, dupa care vor trece pe programul preinstalat din fabrica.
 1. Aparatul emite zgomote sau lumina?
  R: Nu, panoul Radialight DUAL Therm nu scoate nici un zgomot, deoarece nu are ventilator incorporat. Partea convectiva functioneaza prin convectie naturala. Rezistenta partii convective este din aluminiu, monobloc in forma de X, cu un design special care asigura eficienta maxima a schimbului de caldura cu aerul. Singura sursa de lumina este un LED (PLANO) sau un ecran LCD (KLIMA) care atesta functionarea aparatului si ofera informatii despre programe.
 1. Pot fi reparate in caz de defectare?
  R: Da, InfraPanel este pe langa unic importator in Romania al produselor Radialight si centru de service pentru aparatele vandute in tara noastra. Panourile vandute de noi aflate in perioada de garantie sunt reparate gratuit (transportul dus-intors este asigurat de firma noastra) iar post-garantie oferim servicii de depanare contra-cost. Avem in stoc toata gama de componente.
 1. Care este durata de viata a panourilor duale?
  R: Panourile Radialight DUAL Therm au o garantie de 3 ani. Neavand corpuri in miscare, au o durata de viata de minim 10 ani.

Solicita acum GRATUIT o oferata pentru un sistem de incalzire electric adaptat locuintei tale!


Coș

Produse similare

n
Cat consuma panourile radiante infrarosu?

Service aer conditionat auto

Incarcare freon auto

Detalii
nu este poza