Portofoliu

De ce e bună încălzirea electrică? (Consultă portofoliu) Această întrebare se face din ce în ce mai auzită în momentul alegerii viitoarei soluții de încălzire. Dorim să facem cea mai bună alegere, să fie cât mai mică investiția, cu cele mai mici costuri de întreținere iar apoi costul încălzirii să fie minim. Grea alegere, pentru că nu înlocuim anual sistemul de încălzire…

Raționamentul alegerii celui mai bun sistem de încălzire se face în funcție de costuri. Acestea sunt costuri imediate și costuri de utilizare în timp. Detaliem mai jos fiecare din aceste costuri:

  • Costurile imediate sunt costurile de investiție în sistemul de încălzire: costurile cu proiectul și branșamentul (sistemul pe gaz), achiziționarea sistemului de încălzire (centrală, calorifere, țevi, accesorii), materialele necesare instalații, manoperă.
  • Costurile de utilizare sunt costurile ce intervin pe durata de viață a sistemului de încălzire: verificarea periodică a instalației și a centralei (sistemul pe gaz), curățarea coșurilor de fum (sistemul pe lemn), achiziția materiei prime (gaz, lemn, energia pentru încălzire electrică).

 

 

Mai jos găsiți câteva dintre spațiile încălzite cu produsele noastre – portofoliu. Lucrările de montaj au fost efectuate de către echipa InfraPanel sau de către beneficiari.

Locuințe și birouri încălzite cu PANOURI DUAL THERM și CONVECTOARE

Spații încălzite cu PANOURI RADIANTE INDUSTRIALE

Montaj AER CONDIȚIONAT REZIDENȚIAL