Panouri radiante pentru terase

 

Ce sunt panourile radiante pentru terase?

Panouri radiante pentru teraseO terasa, o gradina sau un alt loc in care dorim sa ne simtim confortabil in lunile mai friguroase de primavara si toamna, are nevoie de un sistem de incalzire adaptat acestor spatii.

Datorita folosirii temporare si de scurta durata a locurilor deschise, s-au creat aparate usoare, simplu de folosit si instalat, care au consum redus de energie. Panourile radiante pentru terase folosesc ca element radiant tuburi quartz sau lampi de halogen. Acestea ating temperaturi ridicate la suprafata, de aceea panourile au de obicei si un grilaj de protectie. Tuburile de quartz actioneaza in domeniul de frecventa al undelor infrarosu de lungime scurta. Se pot recunoaste usor dupa culoarea rosiatica pe care o capata cand sunt pornite.

Cum functioneaza panourile radiante pentru terase?

Panouri radiante pentru terase - suprafata incalzitaPanourile radiante de unda scurta sunt gandite sa incalzeasca o zona relativ delimitata. Radiatia infrarosu este foarte bine directionata catre zona de interes. Caldura este transmisa direct corpului omenesc si vom simti o senzatie placuta chiar si la temperaturi scazute ale aerului care ne inconjoara.

De obicei, panourile radiante pentru terase contin mai multe tuburi de quartz sau halogen, care pot fi pornite cate unul sau mai multe simultan. Panourile radiante pentru terase de obicei nu sunt legate la termostate, intrucat ne dorim incalzirea corpurilor, nu a aerului (fiind spatii deschise).

 

Panouri radiante pentru terase – avantaje

  • Pret mic al investitiei
  • Modularitate in incalzire
  • Design elegant si discret
  • Posibilitatea instalarii sub diverse unghiuri pe perete sau pe suport
  • Incalzirea strict a zonei de interes
  • Rezistenta la factorii externi (coroziune, inghet, apa)
  • Depanare foarte usoara: tuburile de quartz pot fi inlocuite de oricine

Vezi aici oferta noastra completa de panouri radiante pentru terase

Cum se monteaza panourile radiante pentru terase?

Panourile radiante pentru terase contin in pachetul standard si accesoriile de montaj. Acestea se monteaza numai pe perete, iar prinderea se poate face cu inclinatie sub un unghi de pana la 40 grade.

Exista modele (OASI) care se pot monta pe un suport dedicat, care apoi poate fi mutat in zona de interes.


Coș

Produse similare

n
Cat consuma panourile radiante infrarosu?

Service aer conditionat auto

Incarcare freon auto

Detalii
nu este poza