Programul rabla de la InfraPanel

 

Colectam, reciclam si acordam discount!

Acum poti sa scapi de panoul radiant stricat sau neperformant (indiferent de unde a fost cumparat), si poti sa il inlocuiesti cu un echipament de incalzire nou profitand de oferta noastra speciala.

Asa cum gunoiul menajer nu este pastrat in casa, nici echipamentele electrice vechi sau stricate nu trebuie depozitate in gospodarie sau aruncate la intamplare.

Prin promotia Buy-Back, InfraPanel ajuta la colectarea responsabila a panourilor radiante defecte sau uzate impreuna cu multiple avantaje:

– 15% reducere din pretul oricarui aparat nou de incalzire achizitionat
– Colectare facila a panourilor defecte sau uzate, indiferent de unde au fost cumparate
– Produse noi mai economice, mai inteligente si mai usor de instalat

 

Regulament de desfasurare a campaniei

ORGANIZATOR:

INFRAPANEL SRL, Tirgu Mures, Str. Savinesti, nr.1, cod unic de inregistrare RO26231491, numar de inregistrare la Registrul Comertului J26/999/2009, tel: 0365-441895 fax: 0365-816060.

SCOPUL ACTIUNII:

Intrucat organizatorului ii revine obligatia si responsabilitatea pentru constientizarea consumatorilor privind deseurile de echipamente electrice si electronice precum si preluarea acestora de la magazine in sistem „Buy Back”.

Programul “ Buy Back” se adreseaza consumatorilor si are doua directii de actiune:

(a) Informarea publicului si implicarea lui in problematica actuala a preocuparilor pentru reducerea eliminarilor de deseuri in natura, cu deosebire privind efectele nocive ale vechii atitudini la debarasarea de deseurile electrice, context in care progresele industriei in reproiectarea produselor si solutiile inovative ce le fac mai usor reciclabile, sunt teme centrale.

(b) Interactiunea activa cu publicul consumator, pentru a-l antrena in miscarea de inlocuire a vechilor aparate electrice din gospodaria sa, adesea mari consumatoare de energie, cu cele moderne, confortabile in exploatare si eficiente energetic, oferindui totodata solutii practice pentru degajarea celor vechi, ceea ce va stimula si colectarea deseurilor electrice din gospodariile particulare.

PERIOADA DE DESFASURARE

01.06.2017 – 01.06.2019.

ARIA DE DESFASURARE

Campania se desfasoara la nivel national, in toate localitatile din Romania.

DREPTUL DE PARTICIPARE

Programul este adresat tuturor persoanelor fizice cu resedinta in Romania, care au implinit 18 ani pana la data de 01.06.2017.

MECANISMUL PROGRAMULUI

Pentru a participa la actiune, cumparatorul trebuie sa predea un panou radiant complet (nedezmembrat) in perioada 01.06.2017 – 01.06.2019 transportatorului care-i livreaza produsul nou la domiciliu, situatii in care el primeste la momentul cumpararii beneficiul valoric oferit in actiune.

Beneficiul cumparatorului este o reducere de 15% din pretul brut de achizitie al oricarui aparat de incalzire comercializat de InfraPanel SRL. In cazul in care unul din produsele care sunt sub incidenta acestei promotii beneficiaza de o reducere de pret, discountul de 15% se acorda din pretul intreg (discounturile nu se cumuleaza).

Aparatele care intra sub incidenta promotiei sunt:
-Panourile radiante InfraPanel
-Panourile Radialight Dual-Therm din gama KLIMA
-Panourile Radialight Dual-Therm din gama PLANO si DEKO
-Convectoarele electrice Radialight STYLO
-Panourile radiante de baie Radialight Acanto si Helisea (toate tipurile)
-Panourile radiante industriale Radialight THERMO
-Aerotermele de baie Aurora TOUCH si CES
-Panourile radiante duale Aurora HALOS

Beneficiul se acorda sub forma reducere de 15% la cumpararea unui singur produs, pentru fiecare panou radiant returnat.

Reducerea se acorda numai in momentul achizitiei unui alt produs din lista de mai sus.

Reducerea nu poate fi schimbata cu bani sau alte produse existente in stocul organizatorului promotiei dar neparticipante la promotie.

Panourile radiante infrarosu returnate de client pot fi functionale sau defecte.

Panourile radiante infrarosu pot fi returnate indiferent de model, aspect, design, putere nominala, firma producatoare sau compania de la care a fost facuta achizitia initiala.

Reducerea de 25% nu se cumuleaza cu alte promotii sau reduceri. Aceasta se adreseaza strict acestei promotii de Buy-Back.

In cazul in care clientul doreste preluarea deseului de la adresa unde se livreaza produsul care beneficiaza de Buy-Back acesta va plati o taxa pentru transportul deseului catre organizatorul promotiei de 20 lei, pentru localitatile in care serviciul Fan Courier are agentie. Pentru localitatile unde Fan Courier calculeaza kilometri exteriori, taxa de transport se calculeaza in conformitate cu tarifele Fan Courier.

Taxa se achita de catre client in momentul achizitonarii produsului care beneficiaza de Buy-Back sau clientul poate opta pentru a fi adaugata pe factura produsului nou achizitionat.

Livrarea/predarea produselor noi si preluarea produselor Buy-Back se face in spatiul comun din fata domiciliului clientului.

Echipajul de transport (curierul) nu face instalari pentru produsele noi si respectiv demontari pentru produsele vechi (deseuri)

CONDITII DE VALIDITATE

Pentru ca un participant sa fie considerat valid, trebuie sa intruneasca concomitent urmatoarele conditii:

Sa indeplinesca conditiile de la Sectiunile 5 si 6 a prezentelor Conditii;

Sa predea un echipament vechi in oricare din situatiile mentionate la punctul 7.

Sa achizitioneze in perioada actiunii un echipament din lista produselor eligibile, contra predarii unui panou radiant infrarosu.

FORTA MAJORA

Pentru scopul acestor Conditii de participare, forta majora inseamna orice eveniment care nu poate fi controlat, remediat sau previzionat de catre Organizatori si a carui aparitie pune pe acestia din urma in imposibilitatea de a-si indeplini obligatiile asumate. In categoria acestor evenimente sunt incluse, fara a se limita la acestea: razboaie, incendii, inundatii, greve si blocade, cutremure, alte catastrofe de orice fel, precum si orice reglementare care poate aparea ulterior intrarii in vigoare a Conditiilor si care poate interzice/ modifica termenii acestora, etc.

Daca o situatie de forta majora, inclusiv imposibilitatea Organizatorilor din motive independente de vointa lor, impiedica sau intarzie total sau partial executarea acestor Conditii si continuarea actiunii, Organizatorii vor fi exonerati de raspunderea privind indeplinirea obligatiilor lor pentru perioada in care aceasta indeplinire va fi impiedicata sau intarziata, conform art.1082 si 1083 C.civ. Organizatorii, daca invoca forta majora, sunt obligati sa comunice participantilor cumparatori, in termen de 5 zile de la aparitia cazului de forta majora, existenta acesteia.

LITIGII

In cazul unor litigii aparute intre Organizatori si participantii cumparatori, acestea vor fi solutionate pe cale amiabila. Daca nu este posibila rezolvarea litigiilor pe cale amiabila, partile implicate vor inainta litigiul spre solutionare instantelor competente romane.

CLAUZE FINALE

Prezentele Conditii de participare pentru cumparatorii din actiunea „Buy Back” vor fi disponibile pe site-ul organizatorului promotiei www.infrapanel.ro pe tot timpul campaniei.

Cum particip?

Contacteaza-ne pentru a stabili detaliile:
InfraPanel SRL
Adresa:
Tirgu Mures, Str. Savinesti nr. 1, cod postal 540172, jud. Mures,Romania

Program:
Luni – Vineri: 9.00-17.00
Sambata – Duminica: inchis

Tel: 0365-441.895
Fax: 0365-816.060
Mail: office@infrapanel.ro
Website: www.infrapanel.ro

Persoane de contact:
Lucian GLIGOR
Mobil: 0744-554.556 (luni-vineri intre orele 9.00 -17.00)
E-mail: lucian@infrapanel.ro

Razvan BUTIU: 0748-035.494 (luni-vineri intre orele 9.00 -17.00)
E-mail: razvan@infrapanel.ro


Coș

n
Cat consuma panourile radiante infrarosu?

Tarife energie electrică

Pentru alegerea optima a planului tarifar

Detalii
nu este poza